Categorieën
Nieuws

Nieuwe Ben & Jerry’s smaak: Netflix & Chill’d

Ben & Jerry’s fans opgelet! De ijsmaker komt met een nieuwe smaak: Netflix & Chill’d. Een niet zo stille hint naar Netflix haar officieuze slogan “Netflix & Chill”. In dit artikel vertellen we welke Ben & Jerry’s Netflix smaken er zijn en waar jij er eentje kan scoren!

Pindakaas, pretzels en brownies

Nu al afgehaakt, of toch niet? De nieuwe smaak bevat pindakaasroomijs, een sweet & salty pretzel swirl en tot slot fudge brownie chunks. Klinkt allemaal heel verleidelijk om deze in één avond in je eentje (of met z’n tweeën natuurlijk) weg te werken, maar bij welke serie matcht deze pot ijs het best? Geloof het of niet: met één quiz kom je erachter met welke serie jij met deze pot ijs moet doorbrengen. Klik op de afbeelding hieronder en kom er direct achter wat jouw Ben & Jerry’s Netflix filmmaatje is!

Netflix & Chill

Waar kan ik er een scoren?

Goed nieuws! Bij een New York Pizza bestelling kun je deze Ben & Jerry’s toevoegen. Tot en met 3 februari is de smaak exclusief verkrijgbaar bij de pizzabezorger, daarna komt hij ook bij andere bezorgers zoals Domino’s. Ben & Jerry’s heeft ook al bevestigd dat we medio maart de smaken in de schappen bij de supers zoals Albert Heijn kunnen verwachten!

Vegan-variant

In andere landen is er ook al een tweede smaak van Netflix & Chill’d: de smaak zonder melkproducten. Ideaal als je dus ook op een verantwoorde manier wilt genieten van een ijskoud Ben & Jerry’s Netflix toetje! Echter is deze (nog) niet te verkrijgen in Nederland, al zegt Ben & Jerry’s op Instagram dat ze wellicht ooit nog in Nederland verschijnen.

Tafel Ben & Jerry's

Het is beslist een leuke en lekkere samenwerking tussen de twee bedrijven die zeker op elkaar aansluiten. Misschien kun je zo’n pot opeten terwijl je aan het kijken bent naar de serie Ares? Wil je altijd op de hoogte gehouden worden van dit soort berichten en aankondigingen/releases van Netflix? Volg ons dan op Instagram!