Categorieën
Nieuws

Aankomend: een Netflix Eurovisie Songfestival film

Heel de wereld zag Duncan de Moor (Duncan Laurence) het Eurovisie Songfestival van 2019 winnen. Netflix stapt in dit succes en gaat en presenteert binnenkort haar eigen film.

Een Duncan-docu?

Nee, helaas niet. Het betreft geen documentaire, maar een fictie waar een duo samen het grootste songfestival ter wereld probeert te winnen. “Lars” en “Sigrit” mogen hun land vertegenwoordigen en laten zien dat elke droom een droom is waar het waard is om voor te vechten. Gelukkig zouden we je dit niet vertellen als we geen indicatie van de datum zouden hebben:

Wanneer, wanneer, wanneer?!

Hoewel Netflix nog geen datum aan de pers bekend heeft gemaakt, is het niet geheel onlogisch om te rekenen op mei 2020. Dit is omdat het Eurovisie Songfestival in Rotterdam ook in mei plaats vindt.

Afgelopen zomer verscheen de serie “Formula 1: Drive To Survive” op 8 maart op Netflix. Is dit een geheel willekeurige datum? Nee: want op 17 maart, anderhalve week later, startte het nieuwe Formule 1-seizoen in Australië. Het Songfestival in Rotterdam begint op 12 mei en ook hier is dus de verwachting dat vlak voor het begin de Netflix-film zal verschijnen.

Wanneer kom ik de precieze datum te weten?

Door ons te volgen op Instagram wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van aankondigingen en releases op Netflix en Videoland. Zodra de datum bekend is zullen we je dit uiteraard mededelen!