Categorieën
Nieuws

Hoe laat komt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix?

Het is nog maar even wachten, maar vanaf 3 april kunnen we het vierde deel van de Spaanse hitserie La Casa de Papel bekijken. Het vierde deel gaat in ieder geval met grote chaos beginnen na de enorme cliffhanger van het vorige deel. Ook gaan de overvallers niet dreiging krijgen van buitenaf, maar ook voor het eerst van binnenuit.

Hoe laat kan ik het vierde deel van La Casa de Papel bekijken?

Ter beantwoording van deze vraag moeten we onszelf twee vragen stellen: “Is de serie een Netflix Original?” en “Is het momenteel zomertijd of nog winterijd?”. Op die laatste vraag kunnen we heel gemakkelijk een antwoord geven: vanaf 29 maart tot en met 25 oktober is het zomertijd in Nederland. De serie verschijnt 3 april, dus hier hebben geluk aangezien je tijdens de zomertijd een uurtje eerder kunt beginnen aan je favoriete serie dan in de wintertijd.

Echter hebben we bij de eerste vraag iets minder geluk: La Casa de Papel is een Netflix Original. Dat betekent dat we vrijdag 3 april vanaf 9:00 ‘s ochtends naar het vierde deel van La Casa de Papel kunnen kijken.

la casa de papel deel 4

Helaas moeten we dus een extra nachtje slapen tot we stipt om negen uur ‘s ochtends naar het vierde deel kunnen kijken. Dagelijks post Vandaag Op Netflix op Instagram de nieuwste releases en aankondigingen zodat jij jouw favoriete series, zoals deze hitserie nooit gaat missen. Misschien wil je ook wel alle filmlocaties van Ares ontdekken in ons andere artikel? Wil je nou altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan direct!