Categorieën
Nieuws

Komt De Legende van Korra op Netflix?

Veel fans waren aangenaam verrast toen ze hun jeugdserie Avatar zagen verschijnen op Netflix. Al snel volgde de vraag wanneer we de spin-off te zien zouden krijgen. Hieronder geven we je het antwoord, én hoe je de serie nu al kunt zien!

Aarde, vuur, lucht, water?

Avatar: The Last Airbender was ongetwijfeld een groot succes op de streamingdienst en belooft nog veel meer toppers uit onze jeugd. Toch hebben we nog steeds De Legende van Korra niet op Netflix, in welk land dan ook. Gelukkig zal het waarschijnlijk niet uitmaken in welk land hij gaat verschijnen: want Avatar verscheen tegelijk wereldwijd op Netflix.

Wanneer komt De Legende van Korra op Netflix?

Vooropgesteld heeft Netflix over een datum nog geen uitspraak gedaan. Wel is de verwachting dat we de serie eind 2020 kunnen zien. Dit kunnen we afleiden aan het tijdsbestek dat het heeft geduurd tot de Avatar op Netflix verscheen. Wil je de serie nu zien, en niet eind 2020? Volg de onderstaande truc!

Kan ik de serie niet gewoon nu zien?

Geloof het of niet: dat kan! En nee: geen illegale downloads of ander verboden snufjes. Je kunt de afleveringen gewoon online streamen. Het eerste seizoen van de serie is namelijk gewoon te bekijken via de site van Nickelodeon! Om het jou een stuk makkelijker te maken en niet zelf te hoeven zoeken, hebben we alle afleveringen op een rijtje gezet zodat je ze gemakkelijk één voor één kunt bekijken. Veel kijkplezier!

De Legende van Korra seizoen 2 bekijken

onze laatste instagram-posts

Nadat De Legende van Korra een tijdje van de site van Nickelodeon verdwenen was, is hij inmiddels teruggekeerd. Om de twee weken kun je of seizoen 1 of seizoen 2 van de serie bekijken. Als je op de hoogte wil worden gehouden wanneer je weer seizoen 1 of 2 kunt bekijken, volg ons dan op Instagram en Twitter.