Categorieën
Nieuws

Zo kun je het nieuwe seizoen van Temptation Island bekijken

Het was een grote domper voor alle Temptation-fans afgelopen november: RTL kondigde aan voorlopig te stoppen met Temptation Island. Het twaalfde seizoen was al gefilmd en stond klaar om in februari op tv en Videoland te verschijnen. Gelukkig kun je met onze hulp tóch het nieuwe seizoen van Temptation Island bekijken!

Temptation Island wordt niet alleen door het Nederlandse RTL gemaakt, maar ook door de Belgische tv-zender VIJF. Het is dus geen toeval dat de helft van de koppels altijd uit België komen. Omdat Temptation Island dus door zowel RTL en VIJF geproduceerd worden hebben zij beiden het recht om de beelden uit te zenden. Zoals je verwacht ligt hier de kans om het twaalfde seizoen van Temptation Island toch te bekijken:

VIJF heeft aangekondigd het nieuwe seizoen gewoon uit te zenden, ook al kiest RTL ervoor dit niet te doen. Je hebt geluk als je thuis op jouw tv de Belgische tv-zender kan ontvangen – de meeste huishoudens kunnen dit niet.

Hoe kan ik het nieuwe seizoen toch bekijken?

Update 18/01: het is officieel bevestigd dat in februari 2020 het nieuwe seizoen van Temptation Island naar VIJF komt.

Geloof het of niet: het is verschrikkelijk makkelijk! Volg de onderstaande stappen:

Stap 1 t/m 5: Maak een account aan
  1. Ga naar vijf.be of klik hier.
  2. Klik op de knop Inloggen rechtsboven.
  3. Vul in de witte balk het email-adres in waarmee je een VIJF-account wilt aanmaken.
  4. Klik op ‘of dit e-mailadres registreren als nieuwe gebruiker’, zoals hieronder weergeven.
VIJF
Let op: gebruik niet ons email-adres, maar je eigen email-adres!
  1. Er opent een scherm waar je een aantal gegevens moet invullen. Vul alle gegevens in tot het kopje ‘Postcode’.
  2. Vul bij het kopje ‘Postcode’ een Belgische postcode in, zoals: 1030, 1040, 1050 of 1070.
  3. Klik op Registreer en kijk in je email. Wij ontvingen onze bevestiging van VIJF in ons SPAM-mapje, dus vergeet daar niet te kijken.
  4. Zo goed als klaar! Zodra er een nieuwe Temptation Island-aflevering op VIJF staat, kun je deze bekijken. Als je makkelijk wilt kijken of er een nieuwe aflevering beschikbaar is, kun je dit het beste via dit overzicht doen.
Temptation Island Heikki Milou

Als jij nog meer van dit soort artikelen wilt lezen én op de hoogte wilt blijven van Netflix of Videoland releases en aankondigingen, volg ons dan op Instagram.