Categorieën
Nieuws

Wanneer verschijnt Project Gio op Netflix?

Gio Latooy speelt in zijn eigen film zichzelf waar hij – zonder toestemming van Marcel en Louise Latooy – een groot feest gaat houden wat compleet ui de hand loopt. Het huis van de familie Latooy loopt grote schade op door het feest en Gio gaat haastig opzoek naar een oplossing. De film verscheen op 5 december 2019 in de bioscoop, maar wanneer kunnen we Project Gio op Netflix verwachten? Het antwoord lees je hieronder!

Wanneer? Binnenkort!

Hiervoor hebben we goed nieuws: Project Gio zal binnenkort op Netflix verschijnen in Nederland en België. Dit kunnen we afleiden aan de pagina op Netflix die al voor de film gemaakt is (mogelijk verwijst Netflix bij jou door naar de homepagina). Hoewel deze leeg is, is deze toegewezen aan de titel ‘Project Gio’ en is hij ook al in de Google-zoekresultaten te vinden. Wanneer we precies de anderhalf uur durende film Project Gio op Netflix kunnen bekijken is nog onbekend, maar we houden je natuurlijk ervan op de hoogte via onze Instagram-pagina.

Update 29 mei 2020: Zojuist hebben we ontdekt dat Project Gio officieel 18 juni 2020 zal verschijnen bij Netflix. Vanaf 00:00 ‘s nachts is deze te bekijken.

Kan ik Project Gio niet nu bekijken?

Dat kan! Hiervoor zul je wel voor moeten betalen, maar voor €7,99 is Project Gio helemaal voor jou bij Pathé Thuis. Vanaf 9 april 2020 kun je de film ook tijdelijk huren, al is de prijs en duur hiervan nog onbekend. Heb je thuis televisie van Ziggo? Dan is het voor jou net iets goedkoper, bij Ziggo On Demand betaal je €5,99 voor Project Gio.

Pathé Thuis (kopen)

Voor €7,99 via Pathé Thuis.

Pathé Thuis (huren)

Via Pathé Thuis.

Ziggo On Demand (huren)

Via Ziggo On Demand.

Project Gio Netflix

Het is dus even afwachten wanneer we Project Gio op Netflix kunnen verwachten, al kunnen we ervan uitgaan dat we de film binnenkort kunnen zien en zeker in 2020. Daarnaast is de film ook gewoon nu al te zien en hoef je dus niet te wachten, want aanbieders als Pathé Thuis en Ziggo On Demand bieden de film tegen betaling aan, waar er nog keuze is tussen kopen of huren. Wil je een ander artikel lezen, zoals wanneer de Legende van Korra op Netflix komt? Of wil je ons misschien volgen via Instagram voor het laatste Netflix en Videoland release-nieuws en alle aankondigingen van films en series? Grijp dan nu je kans en mis niets meer!